SAMSUNG Luzon AR12TXHZAWKNEU

241 120 Ft

Digitális kijelző
24 órás időzítés
2 –irányú lamellamozgatás: automatikusan mozgatja fel-le a lamellákat, biztosítva a kezelt levegő egyenletes eloszlatását
Szűrő tisztítás indikátor: a berendezés bizonyos időközönként – üzemóra alapján – jelzi, hogy a szűrő tisztításra szorul.
Automatikus szűrő tisztítás
Automatikus ventilátor sebesség: a készülék a hűtési igénynek megfelelően automatikusan állítja be a ventilátor sebességet.
Automatikus átállás (hűtés / fűtés)
Automatikus újraindulás (áramszünet után)
Gyors hűtés üzemmód: a klímakészülék nagyobb ventilátor sebesség mellett gyorsan lehűti a levegőt a Gyors Hűtés funkció segítségével, majd ezt követően automatikusan Komfort Hűtés üzemmódba váltva tartja fenn a kívánt hőmérséklet.
Good sleep üzemmód: az alvási fázisokhoz igazodó három lépcsős hőfok szabályozásnak köszönhetően ideális klímát biztosít a hálószobában is. A hőmérséklet csökkentésével elősegíti az elalvást, majd az éjszaka folyamán finoman emeli a hőmérsékletet, hogy végül ébredéskor komfortos legyen a hőmérséklet.
Párátlanító üzemmód: a készülék nem hűti a levegőt csak a páratartalmát csökkenti.
Ventilátor üzemmód: ebben az üzemmódban a berendezés nem kezeli, csak keringeti a helység levegőjét.
Csendes üzemmód funkció
Eco üzemmód
Triple protector, háromszoros védelem:

1. lamella és vázvédelem (korróziógátló bevonat)

2. kompresszorvédelem (megóv az alacsony feszültségből adódó károkkal szemben)

3. vezérlésvédelem (kiegyensúlyozott feszültségszabályozás)

BLDC kompresszor
Digital Inverter: a Samsung Luzon légkondicionáló energiahatékony Digital Inverter technológiát alkalmaz, így kívánt hőmérsékletet anélkül megőrzi, hogy gyakran ki vagy be kellene kapcsolni. Ezzel akár 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt mint a korábbi légkondícionáló berendezések.
Hűtőközeg: R32