SAMSUNG WIND-FREE OPTIMUM AR12RXPXBWKNEU/XEU

305 500 Ft

Samsung Wind-Free Optimum oldalfali split klíma

huzatmentes hűtés: a készülék elárasztásos hűtési elv alapján működik. A levegő 21 000 mini-fúvókán keresztül áramlik a helyiségbe, teljesen huzathatás mentes kellemes hőérzetet keltve.
háromszög design: az egyedi kialakítás eredményeként szélesebb beszívónyíláson keresztül nagyobb a beszívott levegő mennyisége, a nagyobb ventilátornak köszönhetően nagyobb a levegőáram, a szélesebb kiáramló nyílásokon keresztül nagyobb a kiáramló, kezelt levegő mennyisége. A készülék gyorsabban hűt, a légáram távolabbra és nagyobb szögben jut el.
szűrő tisztítás indikátor
automatikus szűrő tisztítás
pollenszűrő
antibakteriális szűrő
vírus szűrő
digitális kijelző
Easy Filter Plus szűrő: A hagyományos szűrőktől eltérően, melyek néha nehezen hozzáférhető helyeken találhatóak, a Samsung klíma Easy Filtere a berendezésen kívül helyezkedik el, a készülék tetején, így az könnyen kivehető és tisztítható és visszahelyezhető a készülék borításának megnyitása nélkül
automatikus átállás (hűtés / fűtés)
automatikus újraindulás áramkimaradás esetén
automatikus lamellaállítás függőlegesen és vízszintesen
belső hőmérséklet kijelző
két lépcsős hűtés: a klímakészülék gyorsan lehűti a levegőt a Gyors Hűtés funkció segítségével , majd ezt követően automatikusan Komfort Hűtés üzemmódba váltva tartja fenn a kívánt hőmérsékletet.
jó alvás üzemmód: a hőmérséklet csökkentésével elősegíti az elalvást, majd az éjszaka folyamán finoman emeli a hőmérsékletet, hogy végül ébredéskor komfortos legyen a hőmérséklet.
egyszemélyes üzemmód: a légkondicionáló egyszemélyes üzemmódban kisebb kompresszorteljesítmény mellett működik, csökkentve ezáltal az energiafogyasztást, ugyanakkor kellemes hűvös környezetet biztosít.
párátlanító üzemmód
ventilátor üzemmód
csendes üzemmód
digitális kijelző
24 órás időzítés
triple protector: Háromszoros védelem: 1. lamella és vázvédelem (korróziógátló bevonat), 2. kompresszorvédelem (megóv az alacsony feszültségből adódó károkkal szemben), 3. vezérlésvédelem (kiegyensúlyozott feszültségszabályozás).
smart wifi: okostelefonjára letöltött alkalmazás és a Smart Wi-Fi segítségével lehetősége nyílik arra, hogy minden beállítást ellenőrizhessen és megváltoztathasson
ionizátor: 99%-kal csökkenti a levegőben található vírusok, baktériumok, szennyeződések és allergének mennyiségét.
hűtőközeg: R32