SAMSUNG MALDIVES AR12RXFPEWQNEU Multi Beltéri Egység

82 900 Ft

Samsung Maldives  klíma

Zéró fogyasztás készenlétben
A Samsung klímaberendezéseivel még több energiát takaríthat meg. Készenléti állapotban a kontrollpanel csupán minimális energiát fogyaszt a hagyományos klímaberendezésekhez képest.

Full HD Szűrő

Samsung továbbfejlesztett Full High Density szűrője gondoskodik szobája frissességéről és tisztaságáról. A kifinomult Full HD szűrő még a legapróbb, mikroszkopikus porszemcséket is eltávolítja, és a szennyezett levegőt tisztává varázsolja.

A szűrőtisztítás is egyszerű. A szűrőből a csap alatt könnyedén kimoshatja a szennyeződést. Ezzel a kényelmes tisztítási móddal mindig friss és tiszta levegőt lélegezhet be.

Smart Inverter

A Samsung intelligens inverter technológiája, akár 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt. Az inverter nélküli légkondicionálókkal ellentétben a

Samsung intelligens inverter technológiával rendelkező klímája a kompresszor ki-bekapcsolgatása nélkül képes folyamatosan szinten tartani az ideális hőmérsékletet.

Allergia-védelem
A Samsung új allergia szűrője nemcsak a baktériumokat szűri ki, de az allergén anyagokat is csökkenti a levegőben. A speciális réteg segítségével frissen tartja a szoba levegőjét és véd az allergia ellen.

Good Sleep

A precíz hőmérséklet-szabályozórendszer és az automatikus párabeállítás az alvás mindhárom fázisában óvja önt a párától és a hőtől, hogy reggel frissen és kipihenten kezdhesse a napot. A Good Sleep funkció nem csupán értékes

órákkal és percekkel hosszabbítja meg alvásidejét, de a hagyományos légkondicionálókhoz képest akár 36%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

Turbo hűtés

A Samsung Maldives klímája Turbó fokozatban maximális teljesítménnyel dolgozik, hogy pillanatok alatt elérje a kívánt hőmérsékletet

Automata tisztítás
A Samsung klímák automata tisztítófunkcióval rendelkeznek, amely a légkondicionáló kikapcsolása után is működteti a ventilátort, hogy minden száraz és szagmentes maradjon, és a kórokozók se szaporodhassanak el.

Párátlanítás
A Samsung Maldives légkondicionálója az ideális megoldás a felesleges pára eltávolítására.