SAMSUNG WIND-FREE OPTIMUM AR07RXPXBWKNEU Multi Beltéri Egység

109 220 Ft

Samsung TRIANGLE oldalfali split klíma

háromszög design: az egyedi kialakítás eredményeként szélesebb beszívónyíláson keresztül nagyobb a beszívott levegő mennyisége, a nagyobb ventilátornak köszönhetően nagyobb a levegőáram, a szélesebb kiáramló nyílásokon keresztül nagyobb a kiáramló, kezelt levegő mennyisége. A készülék gyorsabban hűt, a légáram távolabbra és nagyobb szögben jut el.
szűrő tisztítás kijelző
Easy filter Plus: könnyen kivehető és tisztítható szűrő, mely a készülékházon kívül helyezkedik el
pollenszűrő
antibakteriális szűrő
vírus szűrő
automatikus szűrő tisztítás
automatikus függőleges irányú légterelés
manuális vízszintes irányú légterelés
digitális kijelző
24 órás időzítő
két lépcsős hűtés: A Samsung klímakészülék gyorsan lehűti a levegőt a Gyors Hűtés funkció segítségével , majd ezt követően automatikusan Komfort Hűtés üzemmódba váltva tartja fenn a kívánt hőmérsékletet.
jó alvás funkció: a hőmérséklet csökkentésével elősegíti az elalvást, majd az éjszaka folyamán finoman emeli a hőmérsékletet, hogy végül ébredéskor komfortos legyen a hőmérséklet.
egyszemélyes üzemmód
páramentesítés funkció
automatikus üzemmód
ventilátor üzemmód
csendes üzemmód
Smart Wi-Fi: okostelefonjára letöltött alkalmazás és a Smart Wi-Fi segítségével lehetősége nyílik arra, hogy minden beállítást ellenőrizhessen és megváltoztathasson
triple protector: Háromszoros védelem: 1. lamella és vázvédelem (korróziógátló bevonat), 2. kompresszorvédelem (megóv az alacsony feszültségből adódó károkkal szemben), 3. vezérlésvédelem (kiegyensúlyozott feszültségszabályozás).
hűtőközeg: R32